bylilianlund, Lilianlundgrafisk, lilian lund jensen

Om byLilianLund

Plakater og kort direkte fra designeren

Jeg hedder Lilian og er designeren bag plakaterne her på byLilianLund.

Min baggrund er Grafisk Designer og jeg har en passion for at få gode idéer og designe plakater. Jeg har lyst til at “gå imod” mainstream og de “store brands” og at alle ønsker sig de “samme (populære) ting”. Min mission for mine plakater er at de, udover at se godt ud, også skal give mening for modtageren. At der er en personlig afspejling, at de inspirerer eller efterlader modtageren med et smil på læben.

Min stil er skandinavisk og moderne. Jeg følger tidens trends m.h.b på tendenser og farver.

Mine designs skal reflektere personligheder og fortælle en historie om dig. Derfor kan mine plakater og kort også være perfekte som personlige gaver.

 

Når du køber plakater og kort hos byLilianLund gør du en stor forskel for en lille virksomhed, og med god samvittighed for miljøet.

Bæredygtighed, økologi og lokal produktion er vigtigt for mig. Plakaterne bliver ikke trykt i store oplag men fra bestilling til bestilling. Så alt spild minimeres. Papiret de bliver printet på er Ecolabel-certificeret, Svanemærket (344 044) og FSC-certificeret. Jeg sørger for at holde min produktion CO2 neutral ved at betale til plantning af træer der kan optage mit forbrug af CO2 https://onetreeplanted.org/

Se også denne artikel om mne produkter på den lækre bæredygtige webshop Weensu.dk –  https://www.weensu.dk/2018/11/19/prints-bylillianlund-plakater-og-kort/

 

Hvad kan jeg hjælpe med ?

Der er ikke langt fra idé til handling. Jeg får ofte nye ideér og derfor kommer der ofte nye plakater på shoppen. – også hvis du har en god idé eller et ønske til en plakat så send en mail.

Det er også muligt, at få lavet sin egen unikke plakat. Du kan eksempelvis skifte navne ud/ få personlige navne på eller du kan få din egen tekst på. Dette kunne fx. være plakaten til: Studenten, familien, forlovelser, konfirmation, bryllupper, dåb, navngivning, fødsel, fødselsdag mm.

Er du selv selvstændig? Lige meget om du er behandler, butiksejer, rådgiver etc. så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med at tilføre ekstra værdi til din business. fx. i form af personlige kort eller plakater som du kan dekorere med eller du kan bruge dem som gaver til dine kunder eller sælge i din forretning. Skriv til mail@lilianlund.dk – Jeg vil elske at udvikle ideér sammen med dig.

 

byLilianLund på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på Facebook og Instagram! På den måde kan du altid følge med i nye plakatlanceringer, nyheder samt få inspiration til, hvordan du kan sammensætte dine plakater. Der vil også være konkurrencer på de sociale medier, hvor du har mulighed for at vinde nogle af mine designs.

 

Er du blogger?

Hos byLilianLund vil vi rigtigt gerne samarbejde med dygtige bloggere, som blogger om mode og/eller indretning. Vi afholder også gerne give-aways sammen. Har du lyst til at indgå et samarbejde? Send mig en mail på mail@lilianlund.dk og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.