Handels betingelser

BETALING/PAYMENT

Vi modtager betaling med Mastercard, Pay Pal, Mobile Pay og Bankoverførsel.

Vi opkræver ingen gebyrer.

BETALING MED EAN NUMMER

Er du virksomhed, og ønsker at betale via EAN nummer, så send blot en mail til mail@bylilianlund.dk med jeres ønsker. Så vender vi tilbage til jer.

PRISER/PRICES

Alle vores priser er inkl. moms og i danske kroner.

FORSENDELSE/SHIPPING

Varen afsendes senest tre hverdage, efter at ordren er modtaget. Dog med undtagelse af bestilling på de store plakater ( over 40 x 60) der kan der gå op til en uge før afsendelse. Vi sender altid kort og plakater i kraftige papkuverter eller paprør. Varerne sendes med Post Danmark,  DAO eller GLS.

Ved hastelevering skriv endelig en besked så finder vi ud af det.

Vi sender til hele verden. Send mail for pris.

FRAGTPRISER

  • Fragtpris i Danmark fra 30,00 kr. til dit hjem eller ved pakker til nærmeste pakkeshop. – Gratis fragt over 499,00 kr.
  • Levering med omdeling eller til erhverv i Danmark 39,00 kr.
  • Fragtpris i resten af Europa 100,00 kr. – Gratis fragt over 1.000,00 kr.
  • Fragtpris i resten af verden 200,00 kr.

Forsendelser udenfor Danmark – og plakater over str. 40 x 60, kan tage 5-10 ugedage. Udenfor Europa, tager forsendelser omkring 2-3 uger.

REKLAMATIONSRET OG FORTRYDELSESRET

Du har 2 års reklamationsret. Det vil sige, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os.

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret i forhold til forbrugerloven. Der er også fortrydelsesret på gavekort.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage til os, så varen fremstår som ny ved modtagelsen, så vi har mulighed for at sælge den til en anden. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

RETURNERING AF VARER

Hvis du fortryder dit køb, skal du gøre følgende:

  • Returner varen senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varen.
  • Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som du modtog den.
  • Omkostninger til returnering afholdes af dig.
  • Postadressen er Frueløkke 105 6200 Aabenraa
  • Hvis en uafhentet varer kommer retur til Bylilianlund, beder vi dig indbetale fragt og ekspeditionsgebyr, inden varen sendes igen.
  • Har du spørgsmål, kan du skrive til mig på mail@bylilianlund.dk eller send en sms så vender jeg tilbage hurtigst muligt 🙂

Hvis du fortryder købet, skal pakken sendes til:

byLilianLund
Frueløkke 105
6200 Aabenraa
Danmark
Vedlæg ordresedlen med ordet “retur” påskrevet.

Speciel returret for Design selv produkter
Design selv produkterne er personliggjorte, unikke produkter, som kun bliver produceret til netop din bestilling. Derfor kan vi ikke tage produktet tilbage på samme måde, som med vores andre produkter. Den almindelige returret gælder derfor ikke for design-selv og kunde-redigerede plakater. Lever design-selv produktet ikke op til din forventning med hensyn til kvalitet, så er du velkommen til at benytte dig af din reklamationsret.

KUNDESERVICE

Alle henvendelser skal sendes til mail@lilianlund.dk
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Priser
Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Ordrebekræftelse

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel.

REKLAMATION

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, udfyld venligst vores formular på denne side og vedhæft et billede af fejlen samt en beskrivelse af problemet.

Lovvalg og Værneting
Alle køb foretaget hos byLilianLund.dk skal ske i henhold til dansk ret. For alle tvister og juridiske uoverensstemmelser er dansk lov gældende.

Ophavsrettigheder til personliggjorte produkter og ansvarsfraskrivelse
Rettighederne til design og indholdet af personliggjorte produkter købt hos byLilianLund, tilhører buLilianLund/Lilian Lund Grafisk. BylilianLund forbeholder sig retten til at benytte tekster og motiver fra personliggjorte produkter til videresalg og markedsføringsøjemed, uden kundens forudgående samtykke.
byLilianLund forbeholder sig retten, til at afvise modtagne bestillinger på personliggjorte produkter, hvis det vurderes at indholdet på det personliggjorte produkt er i risiko for at krænke tredjemand, tredjemands rettigheder eller lovmæssige forskrifter.
Ved køb af personliggjorte produkter, forsikrer kunden over for byLilianLund at tekst og motiv ikke krænker tredjemands rettigheder. Eventuelle krænkelser af ophavsrettighed, personlighed eller navne, påhviler fuldt ud kunden selv og kunden fritager byLilianLund fra alle fordringer og krav der gøres gældende på grund af krænkelse af tredjemands rettigheder. Kunden erstatter byLilianLund alle opståede retsomkostninger og andre skader.

Persondatapolitik
Oplysninger afgivet på www.bylilianlund.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.
Du har altid ret til oplysninger registreret hos www.bylilianlund.dk
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@lilianlund.dk.

Ønsker du at vide mere om vores privatlivspolitik, så kan du læse mere her.

Hvis du ikke har fundet svar på det du ledte efter er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller email.