Handels betingelser

BETALING/PAYMENT

Vi modtager betaling med PayPal og Bankoverførsel. Vil du betale med mobile pay, kan du også det. Vælg evt bankoverførsel og overfør med mobile pay til 22660166 i stedet.

Vi opkræver ingen gebyrer.

PRISER/PRICES

Alle vores priser er inkl. moms og i danske kroner.

FORSENDELSE/SHIPPING

Varen afsendes senest tre hverdage, efter at ordren er modtaget. Dog med undtagelse af bestilling på de store palakter ( over 40 x 60) der kan der gå op til en uge før afsendelse. Vi sender altid Kortene og plakaterne i kraftige papkuverter eller paprør. Varerne sendes med Post Danmark,  DAO eller GLS.

Ved hastelevering skriv endelig en besked så finder vi ud af det.

Vi sender til hele verden.

FRAGTPRISER

  • Fragtpris i Danmark fra 30,00 kr. til dit hjem eller ved pakker til nærmeste pakkeshop. – Gratis fragt over 499,00 kr.
  • Levering med omdeling eller til erhverv i Danmark 39,00 kr.
  • Fragtpris i resten af Europa 100,00 kr. – Gratis fragt over 1.000,00 kr.
  • Fragtpris i resten af verden 200,00 kr.

 

Forsendelser udenfor Danmark – og plakater over str. 40 x 60, kan tage 5-10 ugedage. Udenfor Europa, tager forsendelser omkring 2-3 uger.

 

REKLAMTIONSRET OG FORTRYDELSESRET

Du har 2 års reklamationsret. Det vil sige, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os.

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret i forhold til forbrugerloven, men vi giver dig 30 dages fortrydelsesret. Der er også fortrydelsesret på gavekort.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage til os, så varen fremstår som ny ved modtagelsen, så vi har mulighed for at sælge den til en anden. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

 

RETURNERING AF VARER

Hvis du fortryder dit køb, skal du gøre følgende:

  • Returner varen senest 30 dage fra den dag, du har modtaget varen.
  • Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som du modtog den.
  • Omkostninger til returnering afholdes af dig.
  • Postadressen er Frueløkke 105 6200 Aabenraa
  • Hvis en uafhentet varer kommer retur til Bylilianlund, beder vi dig indbetale fragt og ekspeditionsgebyr, inden varen sendes igen.
  • Har du spørgsmål, kan du skrive til mig på mail@bylilianlund.dk eller send en sms så vender jeg tilbage hurtigst muligt 🙂

 

BETALING MED EAN NUMMER

Er du virksomhed, og ønsker at betale via EAN nummer, så send blot en mail til mail@bylilianlund.dk med jeres ønsker. Så vender vi tilbage til jer.