Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Vi indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg ved brug af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på siden.

Vi er forpligtet til at beskytte og respektere brugernes privatliv. I det følgende fremgår vores privatlivspolitik. Enhver bruger af siden bør læse privatlivspolitikken omhyggeligt.

1. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLES?

Hvis brugeren vælger at foretage individuelle køb indsamles nogle eller alle de personlige oplysninger, der fremgår nedenfor.

Oplysninger om brugeren, der kan indsamles og behandles:

Fulde navn
E-mail adresse
Telefonnummer
Adresse
Alle andre oplysninger, som brugeren afgiver ved enhver brug af Bylilianlund.
Oplysninger som brugeren afgiver når denne kontakter Bylilianlund.
Oplysninger som brugeren afgiver til statistiske formål o.lign., i forbindelse med vurderinger, anmeldelser og andre indlæg på Bylilianlund, selvom brugeren ikke forpligtet til at besvare sådanne.
Oplysninger om brugerens besøg på Bylilianlund, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokaliseringsdata og anden kommunikationsdata.

2. HVAD BRUGES DE INDSAMLEDE OPLYSNINGER TIL?

Til at gennemføre betaling i forbindelse med køb og for at kontrollere, at de afgivne betalingsoplysninger er gyldige
Til at sikre, at indholdet på Bylilianlund præsenteres på den mest effektive måde for brugeren.
Til at give brugeren de tilbud, nyheder, information, produkter eller tjenester, brugeren anmoder om, eller som Bylilianlund mener kan interessere den pågældende bruger, hvor brugeren har afgivet samtykke til at blive kontaktet til sådanne formål.
Til at gennemføre undersøgelser med henblik på at forbedre brugerens interaktion med Bylilianlund.
Til at give brugeren besked om ændringer i Bylilianlund´s service.

3. IP-ADRESSER

Bylilianlund kan indsamle oplysninger om brugerens computer, herunder eventuelt brugerens IP-adresse, operativsystem og browsertype, for systemadministration. Dette er statistiske oplysninger til brug for at klarlægge brugernes handlinger og mønstre, og har ikke til formål at identificere en enkeltperson.

4. HVOR OPBEVARES BRUGERENS PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

5. HVEM KAN FÅ OPLYSNINGERNE UDLEVERET?

Brugerens personlige oplysninger kan videregives i følgende tilfælde:

Såfremt vi sælger eller køber en virksomhed eller aktiver, i hvilket tilfælde vi kan videregive brugerens personlige oplysninger til den potentielle sælger eller køber af en sådan virksomhed eller aktiver.
Såfremt vi er forpligtet til at videregive brugerens personlige oplysninger for at overholde en retlig forpligtelse, eller for at håndhæve eller anvende vores Almindelige Betingelser. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel o.lign.
Vi kan også videregive personlige oplysninger til en databehandler, med henblik på at denne udfører tjenester på vores vegne. F.eks. i forbindelse med infrastruktur og it-services, processen omkring kredit- og betalingskort transaktioner, i forbindelse med kundeservice, indkassering af skyldige fakturaer, for at analysere og forbedre data og processer samt i forbindelse med kundeundersøgelser. Databehandlere er i denne forbindelse ikke berettiget til at bruge eller videregive bruge personlige oplysninger til andet formål end for at kunne udføre ovenstående arbejdsopgaver.

6. BRUGERENS RETTIGHEDER

Brugeren har ret til at bede os om ikke at behandle dennes personlige oplysninger til markedsføringsformål. Vi vil normalt anmode brugeren om samtykke, såfremt vi agter at anvende brugerens personlige oplysninger til sådanne formål, eller såfremt vi har til hensigt at videregive brugerens oplysninger til nogen tredjepart til sådanne formål. Brugeren kan udøve sin ret til at forhindre en sådan behandling ved at markere visse felter på de formularer, vi bruger til at indsamle personlige oplysninger. Brugeren kan også udøve retten til enhver tid ved at kontakte os.

Siden kan, fra tid til anden, indeholde links til og fra hjemmesider i vores partnernetværk, annoncører og partnere i øvrigt. Såfremt brugeren følger et link til nogen af disse hjemmesider, skal vi understrege, at disse hjemmesider har hver deres egen privatlivspolitik samt at vi ikke påtager sig noget ansvar eller erstatningsansvar for disse politikker.

7. ADGANG TIL HVILKE OPLYSNINGER DER ER INDSAMLET

Brugeren har ret til at få adgang til oplysninger indhentet om denne. Brugeren har ret til at få at vide, hvilke personlige oplysninger vi har om brugeren og til at korrigere eventuelle fejl i oplysningerne.

Hvis vi behandler personlige oplysninger om brugeren, gives denne i givet fald information om:

Hvilke oplysninger der behandles.
Den kilde, hvorfra de blev indsamlet.
Hvorfor behandlingen finder sted.
Til hvilke modtagere eller grupper af modtagere af oplysninger videregives.

As you browse Bylilianlund, advertising cookies will be placed on your computer so that we can understand what you are interested in. Our display advertising partner, AdRoll, then enables us to present you with retargeting advertising on other sites based on your previous interaction with justspotted.dk. The techniques our partners employ do not collect personal information such as your name, email address, postal address, or telephone number.  You can visit this page to opt out of AdRoll’s and their partners’ targeted advertising.

Cookies

www.bylilianlund.dk.anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på www.bylilianlund.dk. hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.bylilianlund.dk.

Forbehold

Vi gør os meget umage med, at vise varerne så virkelighedstro som muligt, og at alle relevante detaljer er vist på billederne og beskrevet i teksten til varen. Dog vises farver forskelligt fra skærm til skærm, samt opfatter vi billeder forskelligt. Derfor kan vi ikke garantere, at din vare har lige præcis den farvenuance, som vises på din skærm. Nogle farver er vanskelige at gengive på billeder. Er det tilfældet ved en vare, vil vi altid skrive det i teksten, så du er forberedt på dette.

Værneting og lovvalg

Tvister mellem ByLilianLund.dk og køber afgøres ved retten i den retskreds, hvor køber bor. Dansk ret finder anvendelse.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos byLilianLund.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Bylilianlund.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

    • Besøger vores hjemmeside, www.bylilianlund.dk.
    • Gennemfører et køb af vores produkter
    • Opretter en kundekonto
    • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
    • Anmelder vores hjemmeside
    • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på

Bylilianlund, Lilian Lund Jensen

Frueløkke 105

6200 Aabenraa

CVR: 34167044

Tlf: +45 22660166

Mail@bylilianlund.dk

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside, du kan i dette tilfælde gerne kontakte vores fysiske butik på 69156200.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet (5 år) efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS, DAO, PostNord eller anden transportør med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.dk

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem UnoEuro, Yourpay og Paypal som fungerer som vores databehandlere. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Databehandlernes datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@byLilianLund.dk

00,00 DKK
0